ОСТАННІ НОВИНИ

Хлопці б’ють копитом – Блохін про настрій збірної

|

Головний тренер української збірної з футболу на передматчевій прес-конференції заявив, що його підопічні вже стомилися чекати на свій виступ, інформує сайт УЄФА.

“Ми – як гарний кінь, який застоявся у стійлі. Всі грають, а ми все чекаємо. Хлопці б`ють копитами, і їх треба якось втихомирити. Чим довше дивляться ігри, тим більша напруга. Але якогось мандражу, хвилювання у команди точно немає. Якщо Шевченко і Тимощук хвилюватимуться, тоді у нас не буде шансів» – сказав блохін про настрій у збірній.

Він зазначив, що з одного боку у збірній багато молоді, але є й досвідчені гравці. «І найбільша проблема для мене – знайти необхідний баланс. Іноді молодь зашкалює – вони хочуть зробити більше, ніж вміють. Нинішню нашу команду змусити грати в захисний футбол дуже складно. Хлопці гарячі, націлені на атаку. Але якщо завтра з їх числа з`являться лідери, я буду тільки радий» – наголосив тренер української збірної.

За його словами, перша гра – дуже складна, особливо для молодих.

«У цьому плані збірна Швеції має певну перевагу. Адже мало того, що мова йде про чемпіонат Європи, так для нас це ще й матч-відкриття. Чи буде відкритим або закритим футбол – подивимося. Головне – зі стартовим складом я вже визначився.

З того складу, який у серпні 2011-го поступився Швеції, залишилося всього четверо – у нас нова команда. Вона грає у свій футбол, розуміючи сильні й слабкі сторони суперника. Так, у групі в нас дуже сильні суперники. Але на результат матчу Франція – Англія я завтра не дивитимуся. Будувати стратегію, виходячи з результатів інших матчів, неправильно» – зазначив Олег Блохін.
Фото: sports-news.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *