ОСТАННІ НОВИНИ

З фан-зони вивезли понад 200 кубометрів сміття

|

Понад 200 кубометрів сміття вивезли за чотири доби з львівської фан-зони, повідомляє медіа-центр «Львів-2012. Протягом доби першого матчу у Львові чистоту центру підтримували 100 двірників.

За добу першого матчу у Львові комунальні служби Галицького району  вивезли510 мкуб. сміття з усього району – у 1,5 рази більше, ніж зазвичай. Зокрема, із  центру міста за останню добу замість звичних 4-х машин вивезено 12 машин сміття, що у 3 рази більше від звичайного. Загалом у Галицькому районі працював 271 двірник, з них 100 – у центрі.

«Працівники комунальних служб працювали протягом дня і ночі. У свою чергу, представники районної адміністрації чергували для контролю за проведенням прибирання. Щодо санітарного стану район безконтрольним не був жодної хвилини. Тут постійно працювали двірники. Слід зазначити, що незважаючи на велику кількість туристів, квітники біля пам’ятника Шевченку залишились у первинному вигляді», – зауважила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Окрім двірників, вночі також працювала і спецтехніка: порохотяг, що прибирав рештки сміття з доріг, а також водовозка – машина для поливання доріг. Сміття вивозили машини-самоскиди. Крім того, спецтехніка фірми «АВЕ Львів» прибирає фан-зону у неробочий час, коли немає відвідувачів.

За чотири доби функціонування фан-зони вивезено понад 200 м куб. сміття: в середньому, за кожну добу – 50-60 м куб. сміття. Загалом у фан-зоні функціонують 160 контейнерів різної місткості, в тому числі й для роздільного збору сміття: для звичайних відходів, для пластику та паперу. На трьох вхідних групах розміщено по 5 контейнерів. Навколо фан-зони встановлено 20 контейнерів місткістю 120 літрів на підтримку урн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *