ОСТАННІ НОВИНИ

Німецькі вболівальники масово мочаться в кущі при дорозі на стадіон

|

На стадіон «Арена-Львів» сходяться вболівальники, інформує кореспондент «Львівського порталу» з місця події. Автобуси під’їжджають за півтора кілометри до стадіону й потім вболівальники йдуть пішки. Безпосередньо біля входу на стадіон кількасот вболівальників чекають на пропуск, там правоохоронці проводять перевірку, однак здалеку чути, що «стадіон уже гуде».

У цей час на дорозі, що веде до стадіону, дуже багато вболівальників саме з Німеччини. Саме на проспекті Вернадського (який, до слова, так і не встигли повністю завершити до початку євро чемпіонату з футболу) зараз знаходиться близько двох тисяч вболівальників.

Вони зачасту не вдаються до пошуків біо-туалетів, що розміщені обабіч дороги й справляють свої потреби безпосередньо у кущі. Декотрі, найбільш винахідливі, закривають своїх товаришів прапорами своєї держави. Решта фанів особливо такою поведінкою не переймаються  й не відбігають в сторону.

Фанати горланять: «Дойчланд-Дойчланд» та ще різні футбольні пісні та заклики.

Як розповів кореспондент «Львівського порталу», в автобусах по дорозі до стадіону німці поводили  себе не менш розкуто: також скандували  пісень, гучно стукали по перегородках і стрибали усередині автобусів.

Автобуси, що вирушають з площі Петрушевича на стадіон напихаються під зав’язку. Від площі Данила Галицького вирушають автобуси з організованими групами фанатів.

 Фото: Львівський портал, Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *