ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові насичена культурна програма

|

Львів як культурна столиця України представляє унікальну культурно-розважальну програму з нагоди відкриття ЄВРО 2012 у Львові для туристів,  учасників чемпіонату та мешканців міста. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

 Завтра, 10 червня, з 11.00 і протягом усього дня на вул. Валовій проходитиме трансляція  футбольних матчів та інтерактивне шоу, де країни-учасниці ЄВРО 2012 представлятимуть свою національну музику і кухню. А згодом, з 12.00 до 19.00 тут   продовжуватиметься проведення  фестивалю «Львів – столиця ремесел».

 У цей час, з 12.00 до 22.00, на Чернечій Горі  у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківському гаї» у рамках  етно-фестивалю «Козацька варта» відбуватимуться найрізноманітніші  дійства: музей  демонструватиме унікальні вироби на ярмарку сувенірів,  будуть проходити концерти народних колективів, показові виступи клубів бойових мистецтв Львова та барабанні шоу. 

 У парку культури ім. Б. Хмельницького  о 14.00 розпочнеться святкування II Міського свята пива з метою зібрати справжніх поціновувачів хмільного напою  спостерігати за перебігом подій на футбольних стадіонах Єврочемпіонату. Дійство триватиме до 23.00. За цей час любителі  напою матимуть можливість взяти участь у дегустації  різних сортів пива у самому парку або у «Пивному турі кнайпами Львова». 

О 16.30 у храмі святих апотолів Петра і Павла, що на вул. Театральній, виступатиме Львіська державана академічна чоловіча хорова капела «Дударик» та Львіський муніципальний центр «Слово і голос». Духовний концерт  триватиме годину. А з 19.00 до 20.00  на пл. Музейні проходитиме  концерт  за участі Львівського муніципального хору «Гомін».

 На площі Ринок відбудеться Міжнародна зустріч духових оркестрів «Music Euro-2012» . Тут будуть представлені твори українських та зарубіжних композиторів європейської духової музики та танцювальних мажореткових композицій.  На зустрічі будуть присутні  Духовий оркестр “Сурми Галичини” і Духовий оркестр ДМШ №5 зі Львова,  Харцерський духовий оркестр Гімназії ім. 2-го танкового полку з Польщі (м. Журавіци) та  Духовий оркестр ”Фуртванген” з Німеччини (м. Фуртванген).

 Разом з тим на завтра на пр. Шевченка заплановано проект «В’язана Європа» і фейс-арт, що проходитиме з 14.00 до 18.00  як  на пр. Шевченка, так і на пл. Галицькій.

Як бачимо, планується багато різноманітних заходів у різних частинах міста, а отже кожен зможе відвідати те, що йому ближче до душі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *