ОСТАННІ НОВИНИ

На львівській залізничний вокзал приїхали 533 уболівальника

|

О  15.42 на перший перон Львівського залізничного вокзалу прибув спеціальний поїзд сполученням «Перемишль» (Польща) – «Львів», який доставив до міста вболівальників з Європи. 533 фанати з Португалії, Польщі та Німеччини приїхали подивитися матч між командами Португалії та Німеччини, що відбудеться в 21.45 на «Арені Львів». Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю управління МВС України на Львівській залізниці.

Загалом настрій у гостей був підвищений, вони вели себе толерантно та не порушували громадський правопорядок під час подорожі. Залишивши свої речі в камері зберігання залізничного вокзалу, шанувальники футболу пішли ознайомлюватися з нашим містом.

«До супроводу вболівальників було задіяло 7 правоохоронців транспортної міліції, а на вокзалі їх зустрічало 25 міліціонерів лінійного відділу на станції Львів та допоміжні патрулі у складі відомчої воєнізованої охорони Державного територіально-галузевого об’єднання  «Львівська залізниця» та військовослужбовці 1 Об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України, – зазначив заступник начальника Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Роман Павелко.

 Фото: ВЗГ УМВСУ на Львівській залізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *