ОСТАННІ НОВИНИ

Німеччина-Португалія: хто переможе? (відео)

|

Футбольне дійство, на яке з нетерпінням очікував Львів, нарешті відбудеться цього вечора. Якою буде гра, на який результат очікувати, та вболівальники якої з команд святкуватимуть перемогу на львівській арені, спробували спрогнозувати футбольні знавці під час сьогоднішнього круглого столу в Медіа-центрі «Львів 2012».

Більшість учасників футбольних дебатів віддали перемогу збірній Німеччини та відзначили її перевагу над португальською. Щоправда, прогнозують різний рахунок гри.

На перемогу з максимальним рахунком 3:2 очікує наймолодший учасник дебатів – Сергій Малюга – призер шкільного футбольного турніру «Котим’яч». За його словами, футбольна збірна Німеччини значно сильніша від Португалії. «Проте, якщо пригадати вчорашні матчі, зокрема між Польщею і Грецією, події можуть розгортатися по-різному. Червона картка збірній Греції змінила хід гри. Може бути по-різному, однак, у нас переможуть німці», – стверджує юний футболіст, який хотів би грати у складі збірної Німеччини.

Богдан Тимовчак, футбольний коментатор, назвав збірну Німеччини головним фаворитом Євро-2012 і німецькі вболівальники, які приїхали у Львів, сьогодні святкуватимуть перемогу. «Бажаю усім багато позитивних вражень. Ми всі в очікуванні сьогоднішнього дійства. На цю подію, яка відбудеться вже сьогодні, ми чекали п’ять років. Були різні думки, різні ситуації, та ми дочекалися. Це історичний день для Львова, для нашої країни. Години очікування надзвичайні. Сподіваюся на хорошу гру. Шкода одного – що збірна України не гратиме футбольні матчі на «Арена Львів», – зауважив Богдан Тимовчак.

Габор Вайда, колишній воротар «Карпат» вважає, що прогнози – річ невдячна. «Особисто я рідко вгадую. В даному випадку припущення про перемогу роблю на основі знання про ці команди і їхнього футбольного досвіду. Лідером в Європі серед футбольних команд є Німеччина. Ця команда три рази вигравала Єврочемпіонат. Думаю, сьогодні вони теж виграють, з різницею в один гол. Португальська команда теж одна з кращих у Європі».

Олег Гарас – граючий тренер ФК «Львів» – вважає, що збірна Німеччини не має права зіграти погано, адже до Львова приїхала велика кількість німецьких вболівальників. «Німці – головні фаворити Єврочемпіонату. Вони покажуть хороший футбол. Приємно, що на «Арені Львів» гратимуть найсильніші команди. Гра буде цікавою і насиченою. Обидві команди хороші. Не скажу точного рахунку в цифрах, але переможе Німеччина», – впевнений Олег Гарас.

Представники німецьких вболівальників, як не дивно, розійшлися в поглядах. Мікаель Габріель – керівник німецького фан-посольства, – наголосив, що у футболі є два супротивники з однаковою ціллю, тому ніколи, до кінця, невідомо, як все повернеться. «Я надіюся, що наші виграють. Думаю, рахунок буде 2:1», – висловив побажання Мікаель Габрієль.

Натомість його колега, Мартін Зайонс – представник німецького фан-посольства – висловив думку, що сьогоднішній матч закінчиться з рахунком 1:1.

Припущення про нічию висловив також Олег Солдатенко – президент ГО ФК «Карпати». Він привітав усіх з сьогоднішнім матчем та зазначив, що німці – фаворити Євро-2012, а рахунок в грі, на його думку, буде 3:3.

Чиї прогнози справдяться – побачимо вже ввечері.


Нагадаємо, сьогодні о 21:45 год на «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Євро-2012 між збірними командами з Німеччини і Португалії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *