ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник німецького фан-посольства запевняє, що всі задоволені візитом до Львова

|

«Жодних проблем», – каже керівник німецького  фан-посольства Miкаель Габріель. За 2 дні роботи німецького фан-посольства звернулося майже 4000 фанів. Усіх цікавлять карти міста, схеми доїзду. Про це повідомили у медіа центрі «Львів 2012» .

«І жодних зауважень, всі щасливі і задоволені візитом до Львова», – каже Мікель.

«Німці купили багато квитків. Кожен, хто приїхав сюди, цілком задоволений містом, львів’янами. Думаю, що це прекрасне місто і для проведення інших турнірів в майбутньому. Кожен німець відчуває привітну атмосферу», – зазначає Мікаель Габріель.

Фан-посольство працює вже два дні. Протягом цього часу звернулося майже 4000 вболівальників за картами, інформацією. «Ми не отримали жодних запитів з проблемами від наших вболівальників. Якщо хтось не знав, де поселитися, ми з легкістю це вирішили. Жодних проблем!».

Також він зазначив, що те, про що йшлося в німецьких медіа, є неправдою.

«Всі вболівальники задоволені атмосферою. Хоч не знаємо, який настрій буде у вболівальників після сьогоднішнього матчу, та в будь-якому разі після гри святкуватимуть разом з португальськими фанами. Вони будуть співати, танцювати, веселитися», – підсумував Мікаель.

Фото:  медіа центр «Львів 2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *