ОСТАННІ НОВИНИ

Генеральний секретар УЄФА прилетить до Львова сьогодні ввечері

|

Станом на 12 год. у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д.Галицького прикордонники оформили вісім чартерних рейсів. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, підполковник Володимир Шеремет.

Протягом наступних двох годин, за його словами, в аеропорту сядуть чартерні літаки класу «D» (літаки, що літають на середні та дальні відстані – ред.). На борту знаходитиметься більше 600 пасажирів.

Також помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України розповів, що у період з 09.00 год. до 12.00 год. цього дня на західному кордоні прикордонники оформили 13 груп уболівальників.

В 13.55 год. на Мостиську залізничну станцію прибуде електропоїзд сполученням «Перемишль-Львів», який повністю винайняли громадяни Німеччини. За словами В.Шеремета, у цьому електропоїзді їхатиме 600 чоловік.

Найбільший наплив уболівальників сьогодні очкується в аеропорту та в автомобільних пунктах пропуску у період з 12.00 до 18.00 год., зазначив Володимир Шеремет.  

Він також повідомив, що о 18 годині чартерним літаком до Львова прилетить генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, а також інші представники УЄФА.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *