ОСТАННІ НОВИНИ

Уболівальники львівської фан-зони тішаться, що Чехія забила гол Росії

|

Гол збірної Чехії львівська фан-зона зустріла криками захоплення. Від радості фани обіймали один одного, а декотрі махали українськими прапорами. Про це передає кореспондент «Львівського порталу» із місця події.

Вихід збірної Росії після перерви глядачі зустріли непривітним гулом, а коли деякі з них почали кричати «Россия вперед!», то у відповідь їм почали скандувати «Україна-Україна».

Як передає наш журналіст, у фан-зоні зараз перебуває близько 6 тис осіб, у той же час багато уболівальників постійно сновигає туди-сюди.

Неподалік парфумерного магазину «Брокард» перебуває багато людей з малими дітьми. Діти веселяться, бігають, бешкетують, їздять на самокатах, але нікому не заважають. Водночас багато фанатів сидять на траві.

Окрім того, значна частина відвідувачів перебуває у нетверезому стані. Журналіст «Львівського порталу» став свідком, як один п’яний чоловік, чи то не мав сили дійти до туалету, чи просто у натовпі не знайшов його, справляв малу нужду під деревом і його ніхто за це не затримав.

При цьому джерело «Львівського порталу» у правоохоронних органах каже, що уболівальники поводяться у фан-зоні спокійно і наразі ніяких інцидентів не було. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *