ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині наймають соціальних працівників для виборчої агітації

|

На Львівщині з червня цього року найматимуть соціальних працівників, котрих використовуватимуть для виборчої агітації на користь кандидатів від влади. Про це заявила голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех, інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Для Львівської області передбачено державну дотацію в сумі 23, 964 мільйона гривень з офіційним формулюванням «на покращення надання соціальних послуг найвразливішим верствам населення. Насправді ж йдеться про створення під вибори свого роду мережі агітаторів, які працюватимуть на партію влади та її кандидатів», – зазначила Ірина Сех.

У відповідних документах, зокрема в листі Міністерства соціальної політики України, йдеться про створення робочих місць для соціальних працівників в Центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Зокрема, на Львівщині планується працевлаштувати 755 таких працівників. Причому найбільші суми коштів на цей проект передбачені на Старосамбірський, Пустомитівський, Турківський райони – тобто ті, в яких на виборах намагатимуться «протягти» кандидатів від влади.

«Нема сумнівів, яке завдання стоятиме перед так званими соціальними працівниками: забезпечити «правильне» голосування їхніх підопічних – стареньких, самотніх, інвалідів. Цинізму влади немає меж, знову переконуюся, що для досягнення мети вони застосовуватимуть будь-які засоби. Я сподіваюся, що мешканці Львівщини не піддадуться на підкуп і провокацію», – додала Ірина Сех.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *