ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рівень злочинності під час Євро-2012 не зросте – Рудяк

|

У Львові рівень злочинності під час Євро-2012 не зросте. Про це заявив сьогодні на прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області  Олександр Рудяк.

Очільник обласної міліції зазначив, що правоохоронці на всі 100 % були готові до футбольного свята ще місяць тому. На Львівщині є достатня кількість міліціонерів, які пильно стежитимуть за безпекою львів’ян та гостей міста, пише ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«У міліції є списки проблемних уболівальників, хоча звісно ніякого стеження за ними правоохоронці не організовували, адже така методика роботи діє в усьому світі. Ми знаємо, що робити з цими вболівальниками», − зазначив Олександр Рудяк. 
Загалом під час Євро-2012 у Львові працюватиме достатня кількість правоохоронців. На допомогу львівським правоохоронцям прибули не тільки колеги із сусідніх областей, а й поліцейські з Німеччини, Данії, Польщі та Португалії, які допомагатимуть у роботі з іноземними фанами.
Велику увагу приділятимуть кишеньковій злочинності. Для цього у Львові майже вдвічі збільшили кількість оперативно-розшукових груп. А також нещодавно було проведено тренінги та навчання як запобігти цим та іншим 
злочинам.  
«Загалом у Львові не передбачається зростання злочинності. Ми готові забезпечити порядок у місті таким чином, щоб усі залишились задоволені», − запевнив Олександр Рудяк.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *