ОСТАННІ НОВИНИ

З 11 червня перестають діяти трансферні квитки на радіальних маршрутах

|

З понеділка, 11 червня, перестають діяти трансферні квитки. Про це інформує Медіа-центр «Львів-2012» з посиланням на управління транспорту і зв’язку ЛМР.

Як розповів Андрій Білоус, заступник начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР, у зв’язку з Єврочемпіонатом у Львові, у рух радіальних маршрутів внесено зміни. А саме, було прийнято рішення скоротити їхній маршрут. Зважаючи на те, що після даних змін радіальні маршрути стали розірвані, з 11 червня скасовується дія трансферних квитків.

Нагадаємо, у зв’язку із проведенням матчів фінальної частини ЄВРО-2012, у рух громадського транспорту внесено зміни. Зокрема, не рухається транспорт, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, через пр.Свободи, де розташована фан-зона.

Сім радіальних маршрутів №№1а-6а, № 47а маршрут №54, які зазвичай рухались проспектом Свободи, у зв’язку з початком функціонування пішохідної зони рухалися в обидва боки по вулиці Підвальній. Зважаючи на велике транспортне навантаженням на вул. Підвальну, маршрути №3а і №4а мають кінцеву зупинку біля «Корони», №1а їздить до пл. Галицької, №2а і №6а – до пл. Різні.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *