ОСТАННІ НОВИНИ

Розслідування «Експресу» все більше нагадують особисті розбірки, - віце-президент КРТ

|

Віце-президент Корпорації КРТ Світлана Козинець прокоментувала чергову «сенсаційну» публікацію газети «Експрес» щодо підприємства. Цього четверга, 7 червня в тижневику «Експрес» була надрукована  чергова, третя за рахунком стаття під рубрикою «розслідування», яка описує, нібито, злочинну діяльність підприємства Корпорація КРТ.

Відтак Світлана Козинець, коментуючи ці «сенсаційні матеріали», наголошує, що джерелом для їх написання є один з документів Податкової інспекції, який самою інспекцією визнаний, як спростований, інформує прес-служба Корпорації КРТ.

«Після того, як вийшла перша та друга частина цього «твору на задану тему» в газеті «Експрес», ми зібрали прес-конференцію, на якій пояснили, звідки взялись оці «фіктивні схеми» та «відмивання коштів». Зокрема, юристи компанії, коли почали детально перевіряти усі дані, що наведені в попередній публікації, з’ясували: усі ці цифри та назви компаній один в один повторюють відомості одного з актів перевірки, проведеного Державною податковою інспекцією в 2011 році. Пізніше цю перевірку сама ж податкова визнала неповною, і призначила повторну перевірку. В результаті цієї перевірки, було з’ясовано, що фактів та доказів проведення безтоварних операцій підприємством КРТ не виявлено», – повідомила Світлана Козинець.

Керівника підприємства дивує те, що автор статті та керівник видання Ігор Починок з такою послідовністю ігнорує факти другої, повторної перевірки податкової. «По-перше, варто було б запитати пана Починка, звідки ж він взяв оцей документ, адже, мабуть, неправильно було б використовувати інформацію, не пояснивши її походження. По-друге, він не міг не знати, про існування другого акту, який повністю спростовує усі ті дані, наведені в так званих, «розслідуваннях» пана Починка. Навіть якщо звернути увагу на сам стиль оцих свідчень, керівників, нібито, компаній-«одноденок» , наведених в трьох публікаціях, не можна не помітити, що всі вони написані в стилі пояснень, які, як правило, відбирають в ході якихось перевірок податкові органи. Тобто, швидше за все, пан Починок, навіть не спромігся дійсно приїхати до цих людей і порозмовляти з ними», – підкреслила віце-президент КРТ.

Світлана Козинець також зауважила, що «сам стиль написання даної статті свідчить про якісь особисті образи, адже автор так часто зловживає емоційними судженнями та особистими, суб’єктивними оцінками, що мимоволі спадає на думку, що Ігор Починок за щось ображається чи на підприємство, чи на його засновників».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *