ОСТАННІ НОВИНИ

Площу Ринок у Львові прикрасили національними прапорами

|

Сьогодні, 8 червня, рівно о 13-й годині, на вікнах західної сторони будівлі Ратуші розгорнули 45 синьо-жовтих прапорів. Тут відбувається флеш-моб «Вивіси прапор під час Євро-2012!». Стяги з’явились у кожному вікні з цієї сторони будинку міськради, найбільший національний прапор – на вікні кабінету міського голови Львова Андрія Садового.

Як зазначив волонтер, один з організаторів акції, у Львові сподіваються, що цю ініціативу підтримають всі приймаючі міста в Україні. Прапори висітимуть впродовж години.

З допомогою акції волонтери хочуть підняти патріотичний дух серед українців, підсилити футбольну атмосферу й підтримати національну збірну. Флеш-моб організовують волонтери Львівського центру волонтерства Євро-2012.

«Метою нашого флеш-мобу є не тільки підсилити національний дух, а й гарно представити нашу країну в очах європейських вболівальників. Також ми хочемо згуртувати й інші міста незалежно від статусу «приймаючого» чи «неприймаючого» міста. Закликаємо ініціативних мешканців в своєму населеному пункті організувати щось подібне. Сподіваюся, що флеш-моб «Вивіси прапор під час Євро-2012!» перетвориться в масштабну акцію», – розповів Михайло Галущак, координатор флеш-мобу, волонтер Львівського центру волонтерства ЄВРО 2012.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *