ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїхало 15 тисяч німецьких і португальських фанів

|

Протягом останньої доби до Львова приїхали перші вболівальники команд, які зіграють на Євро-2012. Адже 9 червня у місті відбудеться матч Німеччина – Португалія. У центрі міста вже почала працювати фан-зона, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

«Сьогодні маємо близько 11 тисяч німецьких уболівальників і близько чотирьох тисяч з Португалії. Очікуємо близько 1000 приватних автомобілів, 150-200 автобусів», – повідомив директор департаменту Євро-2012 у Львові Олег Засадний.
Крім того, у Львові напередодні ввечері на площі біля Оперного театру урочисто відкрили фан-зону УЄФА Євро-2012. На церемонію відкриття зібралося близько двох з половиною тисяч осіб, серед яких були і групи вболівальників з інших країн, які вже прибули до Львова.
Гостей міста і львів`ян, які прийшли в фан-зону, розважають французькі, німецькі та українські музиканти, виступи дитячих колективів та піротехнічні шоу.
Фан-зона у Львові має площу30 375 кв. м. Місткість – 27 000 чоловік. Екрани: перший – біля Оперного театру79 кв. м, другий – біля пам`ятника Шевченку -32 кв. м. Сцена – висота16 м, ширина -29 м. Вартість проекту – 1,5 млн євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *