ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці рапортують: офіційне відкриття фан-зони у центрі Львова пройшло спокійно

|

7 червня у Львові урочисто відкрили фан-зону для перегляду матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. На урочистий концерт, приурочений офіційному відкриттю, могли завітати усі бажаючі. Як запевнили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, офіційне відкриття фан-зони пройшло спокійно.

Варто відзначити, що окрім фан-зони у центрі міста, вболівальники матимуть змогу відвідати так звану буферну зону неподалік від стадіону «Арена-Львів». Зона, загальною площею 8,0 га та місткістю 30 тисяч гостей, розміщуватиметься на території Львівського іподрому. Цю фан-зону гості та жителі міста зможуть відвідати у дні матчів, 9, 13 та 17 червня.  Наразі керівництво обласної міліції завершує розрахунки особового складу, який задіюватиметься на охорону громадського порядку  на Львівському іподромі.

Нагадаємо, загалом під час матчів у Львові охоронятимуть громадський порядок три тисячі правоохоронців. Безпосередньо у центральній фан-зоні громадський спокій забезпечуватимуть бійці Державної служби охорони.

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *