ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА все ще переймаються перевезенням уболівальників по Львову

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк провів робочу нараду щодо стану готовності транспортної пасажирської мережі Львова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час наради детально розглянули, яким чином декілька тисяч вболівальників, що прибуватимуть повітряними шляхами на перший матч у Львові за участю команд збірних Німеччини та Португалії доїжджатимуть із Міжнародного аеропорту «Львів» до стадіону, як курсуватиме пасажирський транспорт, щоб шанувальники без проблем і затримок втрапили на футбол, а після його закінчення – до летовища. 

Частина іноземних організованих груп уболівальників задекларували, що відбуватимуть зі Львова лише на наступний день. Михайло Костюк зазначив, що транспортна схема повинна бути вибудована так, щоб спортивні туристи без проблем могли доїхати до центру міста, а звідти – до аеропорту. 

Що стосується зарубіжних організованих груп уболівальників, що прибувають автобусами, то голова ОДА наполіг, щоб їхній транспорт з дозволу представника УЄФА компактно паркувався біля стадіону.  УЄФА вже акредитував 49 автобусів. Очікується, що прибуде ще 50 автобусів зі вболівальниками. 

Довідка: 

Під час проведення чемпіонату з ЄВРО 2012 Міжнародний аеропорт «Львів» прийме понад 160 чартерів з різних країн Європи. Окрім вболівальників із країн-учасниць матчів у Львові (Данія, Португалія, Німеччина) заплановано ряд чартерних та додаткових  рейсів із Польші, Австрії, Іспанії, Чехії, Румунії та ін. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *