ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові відкриття офіційної фан-зони

|

 Скрипаль-віртуоз Олександр Божик, гурт «Божик Бенд» та струнний оркестр «Бравіссімо» у переддень старту Євро-2012, 7 червня, відкриють офіційну фан-зону у Львові, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Команда музикантів, яка вільно себе почуває як і у класиці, так і у рок-музиці, і в етніці, стане хед-лайнером концерту-відкриття до чемпіонату Європи з футболу на проспекті Свободи, на площі перед Оперним театром.

«Підготували для публіки цікаву програму, у якій знайдеться місце і драйву, і ліриці,  і академічній музиці, і рок-н-ролу», – розповідає Олександр Божик.

Окрім того, сьогодні у концертно-розважальній програмі беруть участь іноземні гурти з країн-учасниць чемпіонату. Зокрема, виступатиме німецький хіп-хоп гурт «Chefket» (Шефкет).

«Спочатку я подумав, що коли прибуду в Україну, то Львів буде дуже чужим. Адже деякі німецькі медіа говорили про це. Але це виявилось не так. Чужими для мене виявилися лише букви, а загалом – все дуже європейське», – каже Chefket.

Німецького фрістайлера найбільше у Львові вразило:  «Це не дорогі іномарки чи щось вишукане, а як в одній кнайпі разом танцювали вже старші люди. Мені це найбільше  сподобалось – що люди у Львові задоволені життям і вміють насолоджуватись ним».

Chefket вивчив декілька слів українською: «Як справи, Львів?» ; «Хто тут говорить німецькою?»; «Привіт»; «Давай голосніше!», що продемонстрував журналістам і пообіцяв вигукнути на сцені львівської фан-зони.

«Я сподіваюся, що Німеччина все-таки виграє», – підсумував Chefket, тримаючи в руках шарф вболівальника, який йому подарували разом із VIP-перепусткою на фан-зону Львова.

Довідка

Гурт Chefket – чемпіон Німеччини у битві фрістайлерів «End of the Weak» та віце-чемпіон світу 2009 року, а також посол мови Гете-інституту в США та викладач репу в кількох коледжах.

Також  у відкритті фан-зони бере участь український гурт «ФлайzZza».

«ЄВРО – це крута подія, яку ми мусимо не проґавити, а зробити її якісною. Ми маємо показати всьому світу нашу гостинність. Українці – хороші, готові вітати таку кількість закордонних гостей в нашій країні достойно», – зазначив Тіма, гурт «ФлайzZzа».

«ФлайzZzа» спеціально до відкриття фан-зони підготували дві футбольних пісні.

«В нас сьогодні в репертуарі є дуже багато веселих пісень і я думаю, що якраз саме музика буде сьогодні допомагати створювати приємну, веселу атмосферу», – каже Тіма.

«Страшенно люблю це найчудовіше місто на всій планеті», – зазначив Тіма, гурт Флайзза у Книзі Почесних гостей Медіа-центру «Львів 2012».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *