ОСТАННІ НОВИНИ

Букмекери ставлять на іспанців. Україна серед "темних конячок"

|

За день до старту чемпіонату Європи з футболу повідна англійська букмекерская контора William Hill опублікувала свій рейтинг збірних-учасниць.

На думку британців найбільші шанси на перемогу в Євро-2012 мають команди Іспанії і Німеччини, що грали у фіналі попередньої першості континенту, пишуть Вести.ру.

Ставки на перемогу Іспанії приймаються за найменшим курсом: 3.75, що означає – за перемоги Іспанії виграш на кожні4 фунтистерлінгів (євро, долара) складе 11 монет.

Утім, німці на думку аналітиків William Hill відстають зовсім ненабагато.

Ставки на перемогу збірної Німеччини приймаються з коефіцієнтом 4.00 (на1 фунтставки виграш буде 3 монети).

Наступних чотири збірні відстають від двох фаворитів, але значно випереджають інших учасників турніру: коефіцієнт збірної Голландії – 7,50, Англії і Франції – по 11.00, Італії – 15.00.

Третю групу команд, яких прийнято називати “темними конячками”, очолюють збірні Росії і Португалії (по 21.00).

Чотирьом учасникам на чолі з господарями чемпіонату британські букмекери установили коефіцієнт 51.00 – Польща, Україна, Чехія і Хорватія.

Четвірку аутсайдерів за версією фахівців William Hill складають збірні Швеції, Греції (по 61.00), Ірландії (81.00) і Данії (101.00).

Правда в далекому вже 1992 році в перемогу датчан на першості континенту теж мало хто вірив, але нащадки принца Гамлета обіграли всіх суперників.

Зробивши ставку на чемпіонство Данії можна примножити кожну поставлену монету рівно в 100 разів. 

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *