ОСТАННІ НОВИНИ

Дотації на молодняк худоби почнуть виплачувати у другій половині червня

|

Господарі, що прийняли рішення зберегти молодняк великої рогатої худоби, та подали на сьогодні відповідні документи до сільських та селищних рад зможуть отримати дотації  вже в другій половині червня. Про це повідомив директор Департаменту тваринництва Андрій Гетя, інформує Урядовий портал.

«Ті 812 господарів, що подали на сьогодні відповідні документи та заявки до місцевих рад, зможуть отримати дотації вже починаючи з другої половини червня», – сказав він.

Андрій Гетя нагадав, що залежно від віку худоби дотації, на момент першої подачі документів, можуть становити від 250 до 750 гривень на голову.

Загальна сума заявлених коштів на виплату дотацій на сьогодні становить 386 тис. гривень.

Найбільш активними виявилися господарі худоби у Волинській та Херсонській областях, чимало заявок також надійшло з Житомирської, Івано-Франківської, Рівненської областей.

При цьому, на жаль, в ряді областей не було подано жодної заявки на компенсацію.

Директор Департаменту тваринництва також додав, що ті господарі, котрі наразі продовжують оформлення і подачу документів та зроблять це до кінця червня, зможуть отримати компенсацію за збережений молодняк великої рогатої худоби в другій половині липня.

Фото Михайла Дашковича 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *