ОСТАННІ НОВИНИ

З буферних зон уболівальників довозитимуть до Львова платними автобусами

|

Уболівальників, які зупиняться у буферних зонах на час Євро-2012, довозитимуть до Львова платними автобусами. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник директора Департаменту Євро-2012 Олег Вілюра.

За його словами, на окраїнах Львова створено кілька буферних зон – у Солонці – в’їзд з Угорщини, Південної Європи; на трасі Шегині-Львів – між Городком та Львовом; на трасі із Краковця – в межах Рясної-Руської; на вулиці Зеленій за межами міста. У цих зонах уболівальники можуть залишити спокійно свої автомобілі і на громадському транспорті дістатися до Львова.    

«Більшість з цих зон була обладнана вже на початку травня. Буферні зони в Зимній Воді, Городку, Сопошині мають хороше покриття, всі вигоди, які будуть потрібні відвідувачам. Люди, які залишать свої авто у цих зонах, зможуть доїхати до кінцевих зупинок транспорту платними автобусами», – зазначив О.Вілюра.

У середньому, за його словами, такі буферні зони зможуть прийняти близько 100 автобусів, 500 автомобілів і до 4 тис. людей. Їх облаштували за кошт приватних інвестицій. Туристів тут забезпечуватимуть доїздом до міста, парковками, санітарними вузлами, охороною, та торговими об’єктами.

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *