ОСТАННІ НОВИНИ

Понад дві тисячі перепусток видано для проїзду у центр Львова та на вул. Стрийську

|

Станом на сьогодні у Львові видали 900 перепусток для проїзду у центральну частину міста та на вулицю Стрийську для організацій, які привозять товари, понад 700 перепусток – львів’янам, 170 посвідчень – комунальним службам та 300 – журналістам. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

За його словами, відповідно до рішення виконкому, товари в центр міста можна привозити лише нічний час – з 00:00 до 08:00 год ранку. Щоправда є ряд виключень, як, наприклад, доставка пошти чи прибирання міста. Для деяких організацій, таких як телекомунікаційні компанії, перепустки видаються не тільки на нічний проїзд, але на рух у денний час, щоб забезпечувати зв`язок у центрі міста.

«Завтра буде офіційне відкриття фан-зони, відповідно, ми обмежимо заїзд з площі Галицької на проспект Свободи. Інших обмежень завтра не буде», – зазначив О.Вілюра.

Він також додав, що 9 червня буде введено обмеження на заїзд та паркування транспорту в межах малого транспортного кільця. А вулиця Стрийська буде закритою для приватного транспорту з 14:00 год. «У зв’язку з тим, що тут є і гаражні кооперативи, і велика кількість мешканців, перепустки видаються лише інвалідам після пред’явлення посвідчення, а також на весілля і похорони. До прикладу, у нас в цей день передбачено три весілля», – розповів Олег Вілюра. 

А ось для проїзду по вул. Вернадського і на дорогу №7 від повороту на с. Сокільники та на дорогу №7 з кільцевої дороги, які будуть закриті у день матчу, діятимуть перепустки від УЄФА.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *