ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали викрадачів металу

|

У Городоцький райвідділ на початку червня цього року звернувся 26-річний житель села Бірки, який повідомив про крадіжку металевих конструкцій із території його ангару в сусідньому селі. Чоловікові завдали матеріальної шкоди у розмірі 40 тисяч гривень, інформує ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїли 24-річний та 36-річний жителі міста Городок. Чоловіки безперешкодно проникли у приміщення, яке було відкритим. За допомогою болгарки зловмисники порізали наявні там металеві конструкції з метою здачі їх у подальшому до пункту прийому металобрухту.

Зараз триває перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 КК України (крадіжка).

Подібне повідомлення надійшло і в Сокальський РВ міліції. Директор одного із товариств з обмеженою відповідальністю розповів, що шляхом вільного доступу з свинокомплексу в одному із сіл району невідомі викрали 16 металевих стовпчиків загальною вартістю 5 100 гривень.

Правоохоронці за скоєння цього злочину затримали непрацюючого 18-річного жителя району. Юнак розповів, що викопав усі стовпчики самостійно, щоб здати їх на металобрухт.

За цим фактом слідчі райвідділу порушили кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України. Слідчі дії тривають. Усі речові докази вилучено.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *