ОСТАННІ НОВИНИ

У дні матчів кільцева дорога біля «Арени Львів» буде закрита для вантажного транспорту

|

У дні матчів Євро-2012 проїзд по кільцевій дорозі біля стадіону «Арена Львів» буде обмежено. Це, зокрема, стосується великовантажного транспорту. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.

За його словами, Департамент ДАІ України розробив схему відводу великовантажного транспорту в дні проведення матчів на дальніх відступах до Львова. «Великовантажний транспорт буде перенаправлятися. Мова йде про Стрий, Броди, Червоноград тощо», – зазначив О.Вілюра.

Він також розповів, що на кільцевій дорозі знаходитимуться пости ДАІ, які контролюватимуть ситуацію. Окрім того, буде розповсюджена інформація про даний об’їзд. «Про це повідомлено уже міжнародну Асоціацію перевізників, тому всі знають, що в ці дні краще об’їжджати Львів, або перечекати. Бо пропускна здатність нашої кільцевої дороги себе, на жаль, майже вичерпала», – сказав заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради.

Олег Вілюра також звернув увагу на те, що дані обмеження не стосуватимуться громадського транспорту. «Тобто приміські, міжміські та міжнародні, які виїжджають з автовокзалу, вони вільно виїжджатимуть на вул..Стрийську і далі вільно проїжджатимуть. Це ж стосується і міського транспорту», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *