ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині даішники затримали групу «квартирників» із пістолетом

|

Працівники Державтоінспекції Львівщини затримали двох квартирних злодіїв. Ті саме поверталися додому після вчиненої крадіжки. В автомобілі, яким їхали зловмисники, знайшли пістолет та інші речові докази. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
Близько 9-ї години ранку до працівників ВДАІ Бориславського міськвідділку міліції надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків щойно обікрали будинок у селі Викоти Самбірського району. Злодії втекли із місця злочину на автомобілі «Мерседес». За словами очевидців, зловмисники попрямували у напрямку Борислава. 
Однак, далеко втекти не вдалося. Вже невдовзі цей злочинний дует затримали працівники Державтоінспекції. Упіймали зловмисників при в`їзді до Борислава.

За кермом автомобіля був 31-річний мешканець Трускавця. Поруч сидів 24-літній житель Івано-Франківської області. 
Зловмисників та автомобіль доставили до Бориславського міськвідділу. Вже там, під час ретельного огляду, представники слідчо-оперативної групи натрапили на цікаву знахідку – у панелі автомобіля був схований пістолет. Окрім цього, у машині знайшли золотий ланцюжок із кулоном та декілька пар рукавиць.
Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини справи. За цим фактом триває перевірка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *