ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова буде зона, вільна від футболу

|

Під час ЄВРО у Львові буде цікаво і тим львів’янам та туристам, які не цікавляться футболом. Як запевняють у медіа центрі «Львів-2012», під час Євро-2012 у Львові буде, зона, вільна від футболу. Це майданчик в центрі Львова, в межах якого не буде розмов про футбол і не буде трансляції матчів.

«Така ідея мені імпонує, – каже тернопільчанка Оксана, дружина вболівальника. – Ми з чоловіком приїхали до родичів, подивитися, як Львів підготувався до ЄВРО. Але сам футбол мене не дуже цікавить, натомість чоловік від нього просто шаленіє. Він вболіватиме на фан-зоні, а ми з подругою будемо пити каву тут».

 Відтак, просто неба у центрі старої частини міста працює літній майданчик, де не буде жодних переглядів матчів впродовж всього чемпіонату ЄВРО-2012 й жодних розмов про футбол. Єдиною умовою входу на майданчик є відмова від усього, що нагадує про футбол, від будь-якої футбольної атрибутики. У вільній зоні гості побачать, що у Львів варто приїхати не тільки заради футболу.

У вихідні, на які припадатимуть дні матчів, у «зоні, вільній від футболу» танцюватимуть сальсу і танго. Навчитися зможуть усі охочі.

А відвідувачі, які погодяться обміняти футбольну атрибутику на промоційні футболки з написом «Я люблю Львів!», отримають їх у подарунок.

Фото: 2.bp.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *