ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі волонтерства своїм активістам обіцяють численні переваги

|

 Цього тижня розпочне роботу Львівський центр волонтерства Євро- 2012. Про  це розповів координатор Львівського Центру волонтерства Євро 2012 Петро Гошовський, передає медіа-центр «Львів-2012».

Відтак, організатори обіцяють численні переваги всім волонтерам, які допомагатимуть у проведенні Євро-2012. Зокрема, активісти будуть брати участь в координаційних нарадах. Також їм виділятимуть харчові пакети згідно з графіком та надаватимуть всі необхідні для роботи речі.

Крім того, в цьому центрі волонтери зможуть у вільний від роботи час користуватися безкоштовним інтернетом, переглядати футбольні матчі або ж грати більш рухомі ігри на подвір’ї.

«Щоб створити затишну і яскраву атмосферу для успішної роботи Центру волонтерства, ми малювали плакати і колажі, якими прикрашали стіни в приміщенні. Це також була хороша нагода для знайомства з іншими волонтерами. З перших днів роботи в Центрі волонтерства, тут відбувається все дуже активно, й позитивно»,- розповіла волонтерка  Оксана Грошова.

Нагадаємо, центр волонтерства  це ― підрозділ, який надаватиме організаційну допомогу всім волонтерським напрямкам Євро-2012. Центр діятиме з 7 червня до 1 липня в приміщенні школи № 35 (вул. В. Шухевича, 2).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *