ОСТАННІ НОВИНИ

Грищенко перевірить, як проходить спільний контроль українських та польських прикордонників

|

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко відбуде завтра до Польщі з робочим візитом. Він, зокрема, візьме участь у церемонії відкриття Почесного консульства України у Перемишлі. Про це повідомляє Польське радіо.

У заході також візьмуть участь міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та представники місцевої влади Підкарпаття. Під час відкриття українського консульства відбудеться й церемонія обміну дипломатичними нотами у справі скасування оплати за національні польські візи для громадян України. Також керівники дипломатії обох країн обговорять питання взаємин між ЄС та Україною, актуальну ситуацію в Україні та стан підготовки до Євро-2012.

Окрім того, як стало відомо «Львівському порталу», Костянтин Грищенко під час перетину кордону у пункті пропуску «Шегині-Медика» планує затриматись на якийсь час, щоб оглянути, як відбувається спільний контроль українських та польських прикордонників на польській стороні.

Нагадаємо, спільний контроль прикордонних служб обох країн розпочався сьогодні о 08.00 год. і триватиме до 08.00 год. 5 липня 2012 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *