ОСТАННІ НОВИНИ

58 гідів Львівщини отримали дозвіл на проведення екскурсій

|

Дозвіл фахівця туристичного супроводу надано 58 новим претендентам та підтверджено кваліфікацію 18 досвідченим екскурсоводам та гідам-перекладачам. Дані документи надала

Акредитаційна комісія з питань видачі дозволів фахівцям туристичного супроводу Львівської області, яка діє при Головному управлінні з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв‘язків та інвестицій Львівської облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА. 

За їхньою інформацією, засідання Акредитаційної комісії відбувалися двічі – 30 травня та 1 червня. Ці засідання відрізнялись від попередніх надзвичайно великою кількістю претендентів на отримання дозволів фахівця туристичного супроводу: всього виявили бажання отримати дозвіл 87 осіб, з яких 69 осіб вперше подали документи і 18 повторно звернулися за продовженням дозволу.

Напередодні проведення чемпіонату Євро-2012 у Львові особливо актуальним стало забезпечення ринку екскурсійних послуг фахівцями із знаннями іноземних мов, а саме, іспанської, англійської, німецької, польської та інших. Зокрема, члени Акредитаційної комісії заслухали та позитивно оцінили рівень професійної підготовки 12 гідів-перекладачів з іспанської мови, 10 – з польської мови, 11 – з російської, 10 – англійської, 8 – німецької, а також французької та італійської мов.  

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *