ОСТАННІ НОВИНИ

На іподромі у дні матчів пройде FUN Fest

|

9, 13 і 17 червня за 300 м від «Арени Львів»  проводитимуть фестиваль емоцій FUN Fest, повідомляють організатори дійства.
До іподрому з центральної частини міста курсуватимуть безкоштовні шатлбаси, організовані до Євро-2012. Саме біля території FUN Festу буде їхня кінцева зупинка.
На території наймасовішого в Україні Фестивалю емоцій у 8 га діятиме фан-зона, готова одночасно прийняти близько 30 тисяч гостей. Персонал FUN Festу – англомовний. Буде належна охорона, вестиметься відеонагляд. Працюватиме медпункт.
“Під час Євро-2012 в містах України діятиме дуже багато фан-зон”, – розповідає організатор Фестивалю емоцій FUN Fest Ростислав Кулик. – “Але львівський FUN Fest – не просто фан-зона, а особливе місце відпочинку. Це фестиваль емоцій – футбольних, музичних, кулінарних… Це – унікальний за масштабами і масовістю розважальний захід”.
Оживатиме територія FUN Festу 9, 13 і 17 червня о 13.00. У денний час гостей Фестивалю емоцій розважатимуть актори Студії «МАГАРИЧ». Крім розмаїтих  веселощів та конкурсів, для гостей Фестивалю емоцій виступатимуть ді-джеї, співачка Людмила Ясінська, кавер-група «Рімейк», група Sample Rate.
Увечері (практично одразу після завершення футбольних матчів на «Арені Львів») свою музику розігрітим грою футбольним вболівальникам на потужній сцені даруватимуть найяскравіші українські поп-рок-гурти: 9 червня – Lama і «Друга Ріка»; 13 червня – «Скрябін» і «АнтитілА»; 17 червня – «ТНМК» і «С.К.А.Й.». Після «живих» концертів музичну естафету приймуть популярні ді-джеї: Veronika, Zaiceff, Derrick & Tonika, Gooch, T-One, Bald Bros, Buratino, Paul Wheaten, Garry Shumoff. Танцювальний марафон триватиме до 4-ої ранку. Вхід на вечірньо-нічну програму Фестивалю емоцій обійдеться футбольно-музичним гурманам у 25 грн. (за попереднім продажем), а в день заходу – 50 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *