ОСТАННІ НОВИНИ

У перший день “вітіну тисячу” отримали 80 тисяч осіб

|

За результатами першого дня роботи, а саме 1 червня, близько 6 тисяч установ Ощадбанк провели компенсаційні виплати понад 80 тис. вкладникам. Виплати проходили спокійно, без ажіотажу та черг, інформує сайт Ощадбанку.

„Ощадбанк як соціально відповідальний банк максимально серйозно підійшов до організації роботи з проведення компенсаційних виплат. Враховуючи величезний досвід роботи банку з різними категоріями клієнтів, у тому числі швидке та якісне обслуговування торік вкладників Родовід банку, ключовим завданням, яке ми ставили при розробці механізмів виплат, було забезпечення комфортних умов для вкладників. Адже ми не можемо допустити черг в наших відділеннях, особливо беручи до уваги, що більшість вкладників – люди похилого віку. Кожний вкладник приходить до банку у визначений тільки для нього час і спокійно отримує компенсацію”, – розповів голова правління Ощадбанку Сергій Подрєзов.

Компенсаційні виплати триватимуть до 25 грудня поточного року. У зазначений період банк планує обслужити 6 мільйонів вкладників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *