ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відсвяткували «Збоїщанські Зелені свята»

|

У Львові вже традиційно пройшов щорічний звітний концерт Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району – «Збоїщанські Зелені свята». Діти з художніх, танцювальних, театральних та інших гуртків приємно вразили усіх присутніх своїм талантом.

Участь в святі взяли дітлахи зразкового ансамблю народного танцю «Галичанки», дитячого музичного театру «Острів дитинства», театру моди «Багіра» та гуртків художньо-прикладного мистецтва. Найбільше оплесків отримали учасники танцювального колективу під керівництвом Галини Курганської. В ансамблі «Галичанки» займається близько 120 дітей віком від чотирьох років, які є переможцями багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Велике зацікавлення гостей свята також викликала колекції юних дизайнерів. Зокрема, в одязі відобразили популярну на сьогодні футбольну тематику «Євро-2012».

В організації та проведенні свята посприяли Благодійний фонд Ігора Васюника «Гуманітарні ініціативи» та Львівська міська організація ВГО «Фронт Змін».

«Відбулось надзвичайно гарне свято, яке нам подарували наші діточки. Від виступів творчих колективів в кожного залишилось неймовірне враження. Особлива подяка всьому педагогічному колективу, які не просто створили чудове свято, а виховали таких талановитих дітей», – сказав Ігор Васюник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *