ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість львівських таксі відповідають європейським стандартам

|

Вже сьогодні окремі таксоперевізники пропонують клієнтам безкоштовний доступ до Wi-Fi та можливість зарядити телефон. Про це розповів керівник диспетчерської служби замовлення таксі «Комфорт-таксі» Сергій Партика, передає медіа-центр «Львів-2012».

Також у більшості таксівок вже встановлено таксометри 2-х типів: чекові та GPS-навігатори.

Відтак, водій, у якого не працює чекодрук, не має права виїжджати за викликом. А GPS-навігатори дозволяють безшумно отримувати та передавати інформацію у диспетчерську службу.

Декілька автомобілів вже мають термінали для безготівкового розрахунку.

Також, більшість водіїв проходили у міській раді курси навчання англійської мови, тому володіють англійською на середньому рівні. А деякі з водіїв  розмовляють ще й німецькою, іспанською, португальською та польською мовами.

Нагадаємо, у рамках програми «Привітне місто» передбачені обов’язкові вимоги щодо роботи таксоперевізників. Зокрема, серед вимог є такі: заборона паління водіїв, наявність бейджика, володіння іноземною мовою, наявність інформаційної картки з відомостями про тариф, наявність таксометрів у салоні та інші. У Львові, в рамках цієї програми, вже відзначено 5 таксоперевізників.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *