ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові залишилось 15% вільних готельних номерів

|

Станом на сьогодні львівські готелі заповнені на 85% у матчеві дні та на 65% – у між матчеві. У хостелах ситуація виглядає дещо по-іншому – на три дні матчів там продано 76% місць, а у між матчеві дні – 51%. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила в. о. начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

За її словами, найбільш популярним для бронювання номерів серед туристів та уболівальників є дні матчів 9 та 17 червня – кількість проданих місць у готелях на ці дні становить 88 та 84% відповідно, а також збільшився відсоток проданих місць на 13 червня – з 66% до 81%. Відтак, за словами Галини Гриник, вільними у місті залишається ще 15% місць у готелях та менше третини місць у хостелах.

Загалом же, як повідомила Г.Гриник, повністю заповненими на сьогодні є 11 готелів, з яких чотири повідомили про свою наповненість протягом останнього тижня. «Вільних номерів у центральній частині міста все менше. Значну кількість вільних номерів мають великі готелі, які знаходяться на окраїнах міста», – додала вона.

Також в. о. начальника управління туризму Львівської міської ради розповіла, що велика кількість вільних місць є й у гуртожитках, які облаштували для прийому уболівальників. Там, зокрема, підготували 1900 номерів, з яких є ще вільними 617. Ціна за добу у гуртожитках становить, як і в хостелах, – 30 євро.

Окрім того, за словами Галини Гриник, гості, які завітають до Львова на час Євро, можуть ще поселитися у «буферних зонах» – спеціально обладнані стоянки для транспорту та фан-кемпінги. Таких у передмісті передбачено кілька: дві стоянки для автомобілів, автобусів та трейлерів у Рясне-Руська, також у Сопошино, Солонці, у Городку, «Бухті Вікінгів» та на Львівському іподромі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *