ОСТАННІ НОВИНИ

Фан-зона Львова готова на 80%: встановлено екрани, змонтовано сцену

|

Фан-зона готова на 80%, повідомляє медіа-центр «Львів-2012», посилаючись на дані департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради. Уже встановлено екрани, змонтовано сцену, повністю забрендовано огорожу фан-зони. Сьогодні – підключатимуть екрани та брендуватимуть сцену. Відкриття львівської фан-зони відбудеться 7 червня о 18.00 год, візьмуть участь зірки українського та світового масштабу. Вхід на фан-зону – безкоштовний.

 

У день відкриття виступатимуть відомі іноземні гурти «L’avionRose» з Франції та «Chefket»  з Німеччини. А також український гурт «ФлайzZza».

«В дні матчів у Львові зірки виступатимуть в такий час, що вболівальники встигнуть і насолодитися концертом, і потрапити на стадіон», – каже Соломія Короненко, заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012». 

На фан-зоні також діятиме «Фан-телебачення» – це проект, який місто організовує спільно з УЄФА: на екранах вболівальники зможуть побачити кращі моменти з ігор попереднього дня, найкращі голи у цьому та попередніх турнірах європейської першості.

На території фан-зони буде два екрани. На них транслюватимуть всі матчі чемпіонату ЄВРО 2012. «Оскільки 16, 17 та 18 червня щодня в той самий час відбувається по 2 матчі, футбольні ігри будуть транслювати на різних екранах. Звичайно ж, на головному будуть ті матчі, які більш цікаві українцям»,- каже Соломія Короненко.

Нагадаємо, офіційна фан-зона Львова буде розташована на проспекті Свободи та надасть змогу туристам, львів’янам вболівальникам відчути атмосферу футбольного свята.

Вхід на фан-зону безкоштовний, платними будуть лише 2 нематчеві дні.

Фото: Медіа-центр “Львів-2012” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *