ОСТАННІ НОВИНИ

У підготовці до Євро львів’яни найбільше незадоволені дорогами і транспортом

|

Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», львів’яни в цілому задоволені станом підготовки свого міста до проведення Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012.

Найкращі оцінки отримала готовність самих львів’ян до прийому гостей: 5% – оцінили її на «відмінно», 47% – на «добре», ще 28% – на «задовільно». Лише 8% готовність львів’ян до прийому гостей оцінили на «незадовільно».

Якість громадського харчування львів’яни оцінили наступним чином: 5% – на «відмінно», 36% – на «добре», 25% – на «задовільно», 11% – «незадовільно».  Комфортність стадіону «Арена-Львів»: 8% – на «відмінно», 32% – на «добре», 24% – на «задовільно», 8% – «незадовільно». Готовність державних органів (міліції, митниці, лікарень і т.д.): 3% – на «відмінно», 29% – на «добре», 32% – на «задовільно», 16% – «незадовільно». Комфортність умов проживання туристів у місті оцінили 3% – на «відмінно», 31% – на «добре», 29% – на «задовільно», 13% – «незадовільно».

Найбільше негативних оцінок отримали транспортне сполучення (41% оцінили на «незадовільно») та стан доріг (37% – на «незадовільно»). У свою чергу, підготовці у транспортній сфері 2% поставили «відмінно», 20% – «добре», 32% – «задовільно». Стан доріг на «відмінно» оцінили 2%, 20% – на «добре», 38% – на «задовільно».

Краще інших готовність львів’ян до прийому гостей, якість громадського харчування, умов для проживання та стадіон оцінюють мешканці Франківського району. Водночас транспортним сполученням найменше задоволені в Галицькому  районі та на Сихові, найбільше задоволені – в Залізничному. Станом доріг найменше задоволені у тому ж таки Галицькому районі, найбільше – у Залізничному.

Найбільше задоволена підготовкою міста до Чемпіонату молодь, менше – особи зрілого віку, ще менше – пенсіонери. Стадіоном звісно ж більше задоволені чоловіки.

Респонденти, які задоволені роботою міської влади, краще висловлюються про готовність міста до проведення ЄВРО-2012. Натомість оцінка роботи міської влади не є ключовою у оцінках підготовки міста: незважаючи на симпатії до мерії, загалом мешканці Львова позитивно оцінюють готовність свого рідного міста до прийому гостей Чемпіонату.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *