ОСТАННІ НОВИНИ

Німецькі митці оживлять забуті місця у містах, що прийматимуть Євро-2012

|

З 6 по 13 червня у містах, що прийматимуть Євро-2012,  група митців Rochus Aust / Re-Load Futura разом з публікою та українськими акторами заново відкриють та оживлять забуті урбаністичні місця.

Група Rohus Aust / Re-load Futura вже відома українському глядачеві за реконструкцією польоту Юрія Гагаріна під час Космічної Одисеї-2011 у Мистецькому Арсеналі, а також за проектом ART-KYIVcontemporary 2010. Цього року група вирішила відправити на чемпіонат Євро-2012 свою команду – EMPTEAM з видуманої країни LANDKRAIN.

Одинадцять німецьких та українських музикантів, танцівників та акторів виступлять під відкритим небом у Львові, Києві, Донецьку та Харкові, щоби своєю музикально-театральною інтервенцією разом з публікою наново відкрити урбаністичні місця та знайти їм нове застосування.

Проект «Гра у порожньому просторі» – це мистецько-спортивна інтервенція, націлена на пошук забутих урбаністичних місць та дослідження причин та наслідків цих усамітнених просторів. Цей проект дає таким місцям нову ідентичність, а їх самих повертає громадськості, з м’ячем та без нього.

RE-LOAD FUTURA є творцем безпрецедентних проектів у жанрі візуального концерту та електронної поезії. Рохус Ауст – засновник та художній директор групи RE-LOAD FUTURA. Рохус Ауст народився в Німеччині, закінчив Тросингенський музикальний коледж та Королівський музичний коледж у Лондоні. Лауреат численних міжнародних премій як виконавець на трубі, композитор та візуальний художник, стипендіат DAAD i Märkischen Kulturkonferenz. Провів концертні тури у більш ніж 30 країнах світу.

З української сторони у команду EMPTEAM входять актори київського театру “ДАХ” та творчої групи ZixZixOne.

Розклад перфомансів:

06.06. 21:00 Львів, вул. Лесі Українки, 16/5

08.06. 21:00 Київ, Ярославів Вал, 1

09.06. 12:00 Київ, Андріївський узвіз, 30A/34A

10.06. 12:00 Донецьк, вул. Постишева, 45

12.06. 23:55 Харків, пл. Свободи, 5

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *