ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова протягом червня працюватимуть Wi-Fi-промоутери

|

Від сьогодні доступ до Інтернету у Львові туристи зможуть отримати безкоштовно у Wi-Fi-промоутера просто на вулиці. Вони працюватимуть у місті протягом червня у місцях скупчення туристів. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів-2012».

Безкоштовна акція «Я твоя Wi-Fi-зона» – подарунок гостям міста від мережі ресторанів «Кумпель груп».

«Прив’язуватись до певних приміщень, закладів, де є Інтернет, не зажди зручно туристу. Коли він рухається по місту, робить фотографії визначних місць і хоче залишити собі на згадку усі ці матеріали, відповідно, дуже часто потребує послуг зв’язку, адже знаходиться в чужій країні. Знаючи таку потребу, ми розробили і впровадили такий проект.

Акція «Я твоя Wi-Fi-зона» передбачає надання послуг з безпровідного Інтернету гостям міста переважно під час єврочемпіонату. Є бажання зробити її постійною у нашому місті, оскільки безпровідний Інтернет – це послуга, яка абсолютно доступна у всіх країнах. Тому ми повинні бути максимально готові і професійно налаштовані на надання європейського типу послуг», – розповідає директор з маркетингу мережі ресторанів «Кумпель груп» Денис Ринський.

Промоутери, одягнені у фірмовий одяг, пропонуватимуть туристам безкоштовний доступ до Wi-Fi. Їхній зовнішній вигляд свідчитиме, що вони є точкою доступу до безпровідникового Інтернету: кепки, футболки із надписом «Wi-Fi» та інші навігатори. Для користування безкоштовним Інтернетом туристу потрібно буде знаходитись поблизу Wi-Fi-промоутерів.

«Якщо хтось звертається за Інтернетом, промоутери дають талончик, на якому є код доступу. Також працівники матимуть невеличкі планшети на руці. Це дасть змогу регулювати напрямки руху для іноземців та орієнтувати їх у місті. До прикладу, якщо турист запитає, як пройти від Оперного театру до площі Галицької, Wi-Fi-промоутери намалюють на планшеті шлях до місця призначення», – зазначив Денис Ринський.

Крім того, Wi-Fi-промоутери пропонуватимуть гостям міста різні сувеніри про Львів, довідкову інформацію про те, де поїсти, куди піти, що буде цікавого в місті, безкоштовні карти, розмовники для уболівальників та ін.

Рухатись промоутери будуть переважно в місцях найбільшого скупчення туристів: пр. Свободи (від пл. Галицької до Оперного театру), пл. Ринок, пл. перед Університетом ім. І. Франка. Періодично вони також працюватимуть поблизу аеропорту та залізничного вокзалу.

Фото: Медіа-центр “Львів-2012”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *