ОСТАННІ НОВИНИ

У Росії видають паспорти громадян Донецької республіки

|

Громадська організація Донецька Республіка відкрила своє посольство в Росії, де займається видачею паспортів громадян “Донецької республіки”, пише ТСН

На даний момент апарат посольства тимчасово розміщується в Москві в штаб-квартирі московського відділення “Євразійського Союзу Молоді”.

“Донецька Республіка” називає себе правонаступницею Донецько-Криворізької Республіки 1918-1919 років, котра входила до складу Росії. “Народний рух Донецька Республіка прийняв рішення про відкриття свого першого зарубіжного представництва і отримав офіційне визнання з боку низки громадських патріотичних організацій Російської Федерації.

“Євразійський союз молоді, повідомляє, що цей крок послужить подальшому зміцненню зв`язків жителів Донецької Республіки та решти Росії, справі возз`єднання штучно розділених у 1991 році земель історичної Росії”, – ідеться в повідомленні на сайті “Євразійського Союзу Молоді”.

У повідомленні також зазначається, що уродженці і жителі Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Херсонської областей мають першочергове право на звернення до Посольства Донецької Республіки в Росії з питання отримання паспортів громадян Донецької Республіки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *