ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери допомагатимуть правоохоронцям порозумітись з іноземцями

|

Працівникам міліції під час єврочемпіонату допомагатиме 60 студентів Національного університету «Львівська політехніка». Ці студенти вільно володіють іноземними мовами, тому входять до підрозділу «Мовна підтримка служби безпеки». Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Відтак, головним завданням волонтерів є надання допомоги органам внутрішніх справ Львівщини у кваліфікованому спілкуванні з іноземцями під час Євро-2012.

Сьогодні уже визначено, де працюватимуть волонтери. Зокрема, в оперативному штабі ГУ МВС України у Львівській області працюватиме п’ятеро перекладачів. Ще четверо волонтерів допомагатиме співробітникам Львівського міського управління. У батальйоні патрульної служби планують задіяти 23 студентів Львівської політехніки. А в службі ДАІ та у відділі міліції аеропорту «Львів» працюватиме 8 волонтерів, також цим службам допомагатимуть 20 перекладачів.

Додамо, МВС України закупила для своїх співробітників 1,5 тисячі електронних перекладачів, 200 з них привезли до Львова. Під час єврочемпіонату їх роздадуть патрулям, які чергуватимуть у центральній частині міста та на об’єктах Євро. Електронні перекладачі також отримають інспектори руху, які патрулюватимуть на службових автомобілях. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *