ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарня Львівської залізниці обслуговуватиме пацієнтів під час Євро-2012

|

Клінічну лікарню Львівської залізниці медичний комісар УЄФА затвердив як базовий медичний заклад Львова, який на час єврочемпіонату надаватиме медичну допомогу персоналу та учасникам Євро-22012. Про це повідомляє прес-центр Державної територіально-галузевого об’єднання «Львівської залізниці».

Цей вибір єврокомісара є невипадковим, адже сьогодні Клінічна лікарня забезпечує ІІІ рівень медичної допомоги (високоспеціалізована медична допомога).

Зокрема, у структурі закладу є поліклінічне відділення та консультативно-діагностичний центр потужністю на 400 відвідувань у зміну; центр здоров’я жінки на 100 відвідувань у зміну; відділ платних стоматологічних послуг ( у тому числі протезування); а також відділення невідкладної медичної допомоги вдома (цілодобове чергування терапевта і педіатра).

Відтак, цілодобова допомога забезпечується з терапевтичного, кардіологічного, неврологічного, хірургічного, травматологічного, урологічного, нейрохірургічного, гінекологічного та анестезіологічного профілів.

Також при лікарні цілодобово чергують три санітарних автомобілі і один сучасний реанімобіль.

В арсеналі залізничних медиків є також комплекти ендоскопічного обладнання для ендоурологічних операцій, комплект для лапароскопічних операцій, комплект обладнання і розхідні матеріали для ендопротезування кульшових суглобів, апаратура для лазерної літотрипсії; монітори для спостереження за параметрами гемодинаміки , ЕКГ та насичення крові киснем, барокамера, нове обладнання для операційного блоку і стерилізаційної хірургічного відділення.

Також у лікарні на позабюджетних засадах функціонує відділ співпраці із страховими компаніями та підрозділ платних медичних послуг.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *