ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина готова вести зі шведами аграрний бізнес-діалог – Костюк

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк провів офіційну зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Швеція в Україні Стефаном Гуллгреном. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили питання приходу шведських інвестицій в економіку Львівщини. Зокрема, йдеться про компанії в секторі енергозбереження та переробки сільськогосподарської продукції.

За словами Посла, наразі шведські інвестори працюють в основному в Києві, але готові розглядати інші території, зокрема, й Львівську область.

Як зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації, присутність потенційних інвесторів могла б бути, насамперед, у таких напрямках, як розвиток поголів`я тварин, переробка сільськогосподарської продукції та туризм.

«Нас дуже хвилює питання зайнятості населення. Важливо, щоб компанії втілювали тут не лише західні технології, а й західний рівень життя. Ми запрошуємо аграрні компанії до співпраці і готові вести з вами аграрний бізнес-діалог. При цьому, не менш важливо, аби поряд з великими аграрними компаніями існували, на правах партнерів, і малі компанії», – зазначив керівник області.

За словами Михайла Костюка, влада Львівщини сьогодні позиціонує себе як помічник бізнесу.

«Ми хочемо нарешті позбавитись отого штампу про боязнь та невпевненість інвесторів. Бо наші двері завжди відкриті: ми готові допомагати, консультувати та просувати інвестора», – резюмував голова ЛОДА.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *