ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця до Євро відремонтувала понад 165 км колії

|

Упродовж 2011–2012 років на Львівській залізниці провели роботу з модернізації колії загальною протяжністю52,3 км, посиленого капітального ремонту колії на ділянці 11,2 км, замінили 66 комплектів стрілочних переводів новими, провели середній ремонт колії протяжністю 101,6 км.  Про це інформує прес-центр об`єднання.

Також залізничники виконали значний обсяг робіт на станціях Здолбунів, Борщовичі, Задвір’я, Заболотці. Це дало змогу підвищити швидкість руху по станціях до 140 км/год, по станції Здолбунів — до 80 км/год.

Після проведення цього комплексу робіт на зазначеній ділянці передбачено підвищення швидкості руху поїздів до 160 км/год на ділянках загальною протяжністю 120 кілометрівта до 140 км/год на ділянках протяжністю 88 кілометрів.

Також на дільниці закрито три залізничних переїзди, ще чотири переїзди, у межах яких заплановано реалізовувати швидкість понад120 км/год, переведено у розряд переїздів з черговим працівником.

Завдяки проведеним роботам залізничники Львівської магістралі забезпечили швидкісний рух та дозволили поїздам долати шлях зі Львова до Здолбунова за 101 хвилину.

На напрямку Львів – Трускавець виконано роботи з середнього ремонту 4,5 км колії, капітального оздоровчого ремонту 2 км колії, заміни 0,85 км рейок новими, 9 комплектів стрілочних переводів на суму 6 млн. 630 тис. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *