ОСТАННІ НОВИНИ

Facebook заблокував аккаунти відомих журналістів

|

Сьогодні в Facebook були заблоковані аккаунти відомих журналістів Тетяни Даниленко, Сергія Лещенка, Вахтанга Кіпіані, Романа Шрайка.

Так, на сторінці ведучої «5 каналу» Тетяни Даниленко користувач Сергій Тищенко розмістив інформацію, що її сторінка заблокована. Останній запис датується вівторком, 29 травня. У коментарях під «постом», користувачі повідомляють, що також заблокований аккаунт Сергія Лещенка, журналіста «Української правди».

На сайті «durdom.in.ua», власником і головним редактором якого є Роман Шрайк, розміщена інформація про блокування сторінки. Аккаунт Романа Шрайка https://www.facebook.com/zavhozdurdom заблокований Фейсбуком з незрозумілих причин.

Аккаунти можливо заблоковані через скарги про нібито фіктивність аккаунтів, якими насправді є не Даниленко, Шрайк, Кіпіані та Лещенко.

У Твіттері головний редактор сайту «Історична правда» Кіпіані написав наступне: «Якесь «жывотное» написало на мене скаргу в ФБ, що я «несправжній». Аккаунт заблоковано, тепер мушу доводити, що я – це я…».

У свою чергу, на сторінці в Facebook Тетяни Даниленко викладений ролик з назвою: «Я хочу розмовляти українською мовою». Ролик можна переглянути тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *