ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет розвитку Львова виконують наполовину — Махніцький

|

Бюджет розвитку Львова за п`ять місяців виконується наполовину, повідомив сьогодні на прес-конференції голова постійної комісії з питань землекористування Львівської міської ради Олег Махніцький.

“За цей час заплановано надходження 16,85 млн грн, а надійшло тільки 9,5, тобто виконано план на 56%” – сказав він. На його думку, така ситуація з надходженнями до бюджету розвитку критична.

Також неповністю виконуються планові показники від оренди землі та земельного податку. Від оренди землі за 5 місяців надійшло коштів у межах 98%, рівно ж які від земельного податку.

При цьому О. Махніцький нагадав журналістам, що міський голова хотів закласти в бюджет розвитку 180 млн грн від продажу землі, тоді як минулого року було продано землі на суму майже вдесятеро меншу.

Водночас О. Махніцький підкреслив, що є велика проблема з надходженням коштів від уже орендованих чи приватизованих ділянок чи приміщень, тому що замість місяця процес узгоджень і погоджень забирає ледь не півроку, тому кошти не можуть надійти вчасно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *