ОСТАННІ НОВИНИ

У спортивний центр для інвалідів вклали ще 12 млн грн.

|

Підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України 31 травня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Львівдах» на будівництво житлового корпусу для проживання інвалідів з їдальнею вартістю 11,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи по будівництву центру по вул.Рівних прав та можливостей, 1 в селі Яворів (Турківський р-н, Львівська обл.) фінансуються з державного бюджету.

ПП «Львівдах» з червня минулого року зареєстровано на Івана Кіцило, відомого як працівник львівської взуттєвої фабрики, активіст Майдану-2004.

Першими засновниками компанії в 2010 році були майор служби цивільного захисту Юрій Баран (викладач в Львівському держуніверситеті безпеки життєдіяльності), Мар’яна Лукашевська та Андрій Дендюк.

З 2008 року Західний реабілітаційно-спортивний центр замовив роботи, пов’язані з розбудовою центру, на загальну суму 106,71 млн грн. з цієї суми підряди на 21 млн грн. раніше отримало ТОВ «Мальви-паркет» Святослава Олійника, яке було єдиним конкурентом «Львівдаху» на останньому тендері.

«Наші гроші»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *