ОСТАННІ НОВИНИ

Працівника виправної колонії засудили на 5 років за наркотики

|

Засуджено працівника колонії, який мав намір збувати у виправному закладі наркотики. Дрогобицький міськрайонний суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років із встановленням іспитового строку 3 роки. Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

За інформацією правоохоронців, 35-річний провідний інженер-енергетик відділу господарського забезпечення Дрогобицької виправної колонії, маючи намір в подальшому збути наркотичні засоби на території пенітенціарної установи, 16 вересня 2011 року отримав від невідомої особи два поліетиленові пакети з подрібненою речовиною рослинного походження, зеленого кольору.

Працівник колонії вже не вперше робив подібні послуги засудженим. Раніше він вже передавав гроші та мобільні телефони. І цього  разу, розуміючи, що знаходиться в пакеті, чоловік все ж погодився допомогти. Перед контрольно-пропускним пунктом він зайшов у туалет та сховав пакети собі у спідню білизну, проте це не завадило працівникам охорони виявити наркотичні засоби.

Дрогобицькі правоохоронці вилучили у інженера приховані пакети. Згідно з висновком експерта це була марихуана, загальною вагою25 грамів.

Слідчі Дрогобицького міськвідділу міліції порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *