ОСТАННІ НОВИНИ

Діти-сироти отримають подарунки від міста

|

Сьогодні вся світова спільнота відзначає Міжнародний день захисту дітей. Відповідно з цієї нагоди управління соціального захисту Львівської міської ради підготувало діткам подарункові набори для творчості, інформує прес-служба Львівської міськради.

Подарунки зможуть отримати 472 дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким станом на 01.06.12р. виповниться 6-8 років, яких батьки (опікуни) отримують допомоги згідно Законів України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам» та «Про державну допомогу сім’ям з дітьми».

 «Дитинство – це світ мрій, надій та сподівань. Важливо в цей період життя дати дітям максимальну можливість розвиватись та пробувати себе творчо проявити. Власне тому прийнято рішення подарувати діткам творчий набір, щоби в період літніх канікул вони могли розвивати навики художнього мистецтва», – повідомив начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради Юрій Грищишин.

Акція проходить в рамках календарного плану заходів управління соціального захисту. На ці потреби в міському бюджеті передбачено кошти в сумі понад 50 тис.грн.

«Система соціального захисту дітей в м. Львові складається з кількох важливих напрямків роботи – це і виплати на дітей з різних рівнів бюджету, діяльності профільних бюджетних установ, підтримки діяльності неурядових організацій через проведення тематичних заходів», – наголосила заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *