ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським рестораторам подарували словник спеціальних термінів

|

Понад 400 ресторанів Львова отримали словники спеціальних термінів кількома мовами від Галицької школи гостинності. Словники розіслано за допомогою електронної пошти, інформує медіа-центр «Львів-2012».

 «Словник було розроблено спеціально для рестораторів. Наразі у Галицькій школі гостинності очікуємо відгуки, щоб перевірити, наскільки словник є ефективним і чи потребує вдосконалення. Серед загальних термінів є також специфічні назви, такі як: «деруни», «вареники», «галушки», «джерельна вода» та інші», – розповів менеджер Галицької школи гостинності Андрій Кардаш.

Нагадаємо, словник спеціальних термінів для рестораторів налічує близько 450 слів і термінів українською, англійською та німецькою мовами. 

Більшість львівських ресторанів мають меню, перекладене багатьма мовами. В окремих ресторанах вже є меню на 8-ми мовах. Ще на початку травня відділ закордонної співпраці Львівської міської ради розробив для рестораторів Львова приклад меню англійською мовою. Розроблене меню стало своєрідною рекомендацієюдля рестораторів міста, як має виглядати меню під час Євро 2012.

У більшості закладів є принаймні один працівник на зміну, що вільно володіє англійською мовою.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *