ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники західного регіону отримають до Євро двадцять «Land Rover»

|

На початку червня цього року Західне регіональне управління Держприкордонслужби України отримає значну частину сучасної автомобільної та спеціальної техніки, яку українським прикордонникам подарував уряд США. Про це сьогодні під час засідання круглого столу щодо обговорення питання «Організації пропуску осіб та транспортних засобів під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012 та літнього туристичного сезону» розповів начальник ЗРУ ДПСУ, генерал-лейтенант Артур Горбенко.

«Частину техніки ми вже отримали, решту ми отримаємо на початку червня, перед Євро-2012. Дану техніку в першу чергу отримають ті пункти пропуску, які оформлятимуть гостей та уболівальників Євро», – зазначив А.Горбенко.

Загалом Західне регіональне управління ДПСУ, за його словами, отримає близько 20 «Land Rover», більше 30 автомобілів« Chevrolet Niva», мотоцикли, квадроцикли, снігоходи, а також сучасні технічні засоби для здійснення прикордонного контролю.

Окрім того, Артур Горбенко зазначив, що з 28 травня (з Дня прикордонника – ред..), прикордонники вже повністю перейшли на нову форму одягу європейського зразка – як повсякденну, так і спеціальну.

Нагадаємо, до Дня українського прикордонника уряд США подарував Державній прикордонній службі України сучасної техніки на суму майже 135 млн грн. Серед технічних засобів: 54 автомобілі «Land Rover», 100 автомобілів «Chevrolet Niva», 110 квадроциклів, 183 мотоцикли, а також мікроавтобуси, човни, пристрої нічного бачення, прилади для перевірки документів, системи радіаційного контролю тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *